Hey,

voor al diegenen die me vragen waar ik mee bezig ben: het lijkt me wel een leuk idee om eens een blogje te proberen, dan kunnen jullie gewoon ff hier kijken wat ik aan het uitspoken ben... benieuwd of het bloggen me gaat liggen of niet :-).

Ja ja, ik heb weer een hele tijd met andere zaken dan met tekenen en schilderen bezig geweest.  Maar ik ben wel creatief bezig geweest met kleding maken en ik heb wel het een en ander aan foto's gemaakt...  van de foto's zullen er binnenkort hopelijk een deel op deze site verschijnen, en dan zal ik achteraf wel evalueren of het er op blijft of niet.  Ik trek de lijn met de schilderkunst door en hou vooral van portretfotografie... zal je wel snel merken ;-).

Verder ben ik weer aan schilderen toe gekomen.  Nu is het vooral nog ff losschilderen na een poosje niets gedaan te hebben, maar qua enthousiamse heb ik gelukkig meer dan genoeg :-).  Momenteel ben ik bezig aan een portret van iemand uit Heist-op-den-Berg.  Nog niet af, dus kan ik ook nog niet tonen... maar wie weet binnenkort?

Perfectie is nog steeds niet aan mij besteed, ik vind het belangrijker dat een schilderij leeft en dat er karakter inzit en dat het spontaan opgezet is zonder eerst te tekenen, zonder projectoren en dat soort toestanden, dan dat het helemaal honderd procent klopt, maar da's maar mijn eigen bescheiden mening natuurlijk.

Verder, inspiratie heb ik meer dan genoeg momenteel, alleen het eeuwige oude zeer: TIJD!.  Ik heb net een aantal van de werken die op de site stonden er afgegooid, vol goede moed om ze op termijn te vervangen door nieuwe werken en om een frisse wind door mijn site te laten blazen.

Zo, en daarbij ga ik het voor vandaag maar laten.  Greetz aan iedereen!