Artistieke achtergrond.

Ik heb vroeger 3 jaar deeltijds hoger graad tekenkunst gevolgd aan de Portaelsschool in Vilvoorde en 1 jaar voltijds hogere graad kunstfotografie aan de Koninklijke Academie van Antwerpen.

In 2005-2006 heb ik mijn tweede jaar deeltijds hogere graad schilderkunst aan de Portaelsschool in Vilvoorde beeindigd.  Verder heb ik in 2006 vanaf januari aan een halfjaar durende workshop aquarel deelgenomen en viel ik af en toe de klas tekenkunst binnen in de Portaelsschool en dan tekende/schilderde ik daar ook mee.

In 2006-2007 volg ik het derde jaar deeltijds hogere graad schilderkunst aan de Portaelsschool in Vilvoorde 

In 2007-2008 ben ik ben ik er weer even tussenuit geweest voor andere bezigheden.

In 2008-2009, heb ik les gevolgd in de academie van Heist-op-den-Berg. 

Werk.

Mijn persoonlijke voorkeur van onderwerpen om te tekenen en schilderen gaat uit naar model en portret. Maar af en toe zal ik ook wel ter afwisseling eens iets totaal anders schilderen of tekenen. Sinds 2005-2006 ben ik begonnen met in opdracht te schilderen (portret), wat heel leuk is om te doen. Het ligt niet in mijn persoonlijkheid om heel fijne, gedetailleerde schilderijen te maken. Ik hou ervan om een penseelstreek te herkennen in een werk, om los te schilderen. Sporadisch maak ik ook wel veel fijner werk, maar dat is echt zelden. Werken met aquarel en tekeningen. In aquarel kan je mijn schilderijen onderverdelen in twee groepen. De lossere werken die qua temperament dicht aanleunen bij de acrylschilderijen en de veel fijnere werken. In tegenstelling tot acryl vind ik dat aquarel zich meer leent tot fijnere werkjes. Idem dito voor tekeningen, werkjes met Chinese inkt, bister etc.